Enveloppen


 

enveloppen

 

Heijkens Groningen heeft enveloppen in vele vormen, kleuren en formaten. Zo zijn er enveloppen met een doorzichtig venster, zodat het adres op de inhoud kan worden geplaatst in plaats van op de envelop zelf. Daarnaast zijn er ook enveloppen met een binnenbedrukking, dit om leesbaarheid van de inhoud van buitenaf tegen te gaan. Ook om cd's of breekbare zaken te versturen zijn er enveloppen in diverse formaten, die met luchtkussentjesplastic zijn bekleed aan de binnenzijde (ook wel belletjesenvelop genoemd). Voor officiële documenten of het versturen van A4 stukken heeft Heijkens Groningen zogeheten akte-enveloppen. Kortom er zijn vele soorten mogelijkheden

 

 

 

Enveloppen met bubbeltjesplastic

 

enveloppen luchtkussens

 

Het maakt niet uit hoeveel druk u van toepassing, schuim stuitert altijd weer terug. Kies dit type enveloppe wanneer u langdurige demping in een harde wereld wilt. Dit is het zachte type die uw producten en componenten beschermt van begin tot eind.


Ideeën en inspiratie

  • licht van gewicht houdt het energieverbruik naar beneden
  • handhaaft haar demping onder druk
  • het gebruiken voor kleine geschenken, componenten, en monsters

 

 

 

Kartonnen Enveloppe / Boeken enveloppe 

enveloppen karton

Dit is de envelop die net zo sterk als een golfkartonnen doos - en de golfkartonnen doos die zegels als een envelop. The Well Pocket neemt harde klappen in zijn pas. Het biedt eenvoudige, uit te breiden bescherming voor boeken, brochures, presentaties en monsters.


Ideeën en inspiratie

  • sterke, 3-laags golfkarton bouw
  • scheur-strip voor gemakkelijk openen
  • zeer geschikt voor industriële componenten en andere zware voorwerpen
  • En voor boeken en presentaties

 

 

 

terug