Drukwerk

Drukkerij Heijkens een begrip in Groningen voor het familiedrukwerk zoals trouwkaarten, dankbetuigingskaarten, geboortekaarten maar ook voor het slechte nieuws als rouwdrukwerk.

Maar drukkerij Heijkens doet veel meer met een divers klantenbestand
van particulieren, winkeliers, horeca en groothandel. Dankzij onze grafische studio is het mogelijk om samen met u een perfect ontwerp voor uw drukwerk te maken.

Wij zijn van oudsher gespecialiceerd in het handelsdrukwerk zoals briefpapier, rekeningen en enveloppen van kleine tot hoge oplagen met een zeer korte levertijd. De tijd staat niet stil en de drukkerij is door de jaren heen steeds gemoderniseerd. Wij beschikken  over offset, digitaal en inktjet maar ook de boekdruk is nog steeds aanwezig. We leveren een totaalpakket met reclame-materiaal, folders, flyers, prijslijsten enz.

Heijkens Drukwerk

 

We drukken van zwart tot perfect full color drukwerk met een keuze uit onze verschillende druktechnieken. Voor de kleinere oplagen wordt digitaal gedrukt, de hoge oplagen in offset en de grote formaten in de inktjet plotter.

Ook voor het compleet verzorgen van mailings, adresseren en verzenden kunt U bij ons terecht.

Familiedrukwerk kunt u bij ons in de winkel of thuis uitzoeken. Onze vele voorbeeldboeken liggen voor U klaar om te bekijken of mee naar huis te nemen. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen ontwerp te laten drukken, voor deze mogelijkheden kunt U contact met ons opnemen.

Hieronder ziet u een overzicht van de verschillende soorten drukwerk dat Drukkerij Heijkens levert. 

 
FAMILIEDRUKWERK
HANDELSDRUKWERK
Geboortekaarten
Briefpapier
Trouwkaarten
Rekeningen
Dankbetuigingskaarten
Adreskaarten / Visitekaartjes
Jubileumkaarten
Reclamedrukwerk / Flyers / Folders
Rouwkaarten
Prijskaarten
 
Posters
 
Stickers

 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
 

"Drukkerij Heijkens, meer dan drukwerk alleen."