Signing

Heijkens Signing voor al uw reclame-uitingenWij leveren gesneden letters compleet en voorzien van applicatie-tape die u zelf eenvoudig direct en snel kunt opplakken en dit tegen een zeer scherpe prijs. Maar ook grote bedrukte stickers in Full-Color kunt u bij ons bestellen, eveneens contour gesneden en alles op hoogwaardig kwaliteitsvinyl. Ons vinyl kunt u vele jaren zowel binnen als buiten gebruiken. Onze plotter snijdt met uiterste precisie teksten en logo’s uit gekleurd vinyl, die wij afleveren zoals u dat wilt. Wij leveren met applicatie tape of direct op een ondergrond zoals trespa of geschuimd pvc. Ook kunt u ervoor kiezen om onze monteurs terplaatse uw reclame-uitingen op te laten plakken.

Reclameborden hebben wij in diverse kwaliteiten zoals onverwoestbaar trespa en zeer licht geschuimd pvc (ideaal voor binnengebruik op beurzen en standbouw). Full-Color prints eveneens op hoogwaardig vinyl produceren wij met een eco-solvent printer. Deze nieuwe inkttechniek heeft veel voordelen o.a. krasvaster, UV-lichtbestendiger en vooral milieuvriendelijk. Ondanks de drie jaar garantie door de leverancier, adviseren wij om de Full-Colors te voorzien van laminaat om de prints extra te beschermen en de leversduur verder te verhogen.

Naast het printen van folies printen wij ook vlaggen, spandoeken en voor grote prints op papier gebruiken wij blueray-papier.

Heijkens heeft een eigen ontwerpstudio voor het opmaken van uw reclame-uittingen, dus u hoeft niet apart naar een reclamebureau. Bij ons kunt u terecht met uw ideeen voor een professionele reclame-uiting.

Met meer dan 100 jaar ervaring waar de druktechniek van generatie naar generatie werd overgebracht vindt u in ons een betrouwbare partner voor nu en in de toekomst. En natuurlijk is de levering snel en volgens prijsafspraak. 

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Hieronder staan enkele voorbeelden van reeds door ons beletterde projecten.
(Klik op de foto voor een vergroting)

 

Reclameborden / Spandoeken / Banners

 

 

 Vlaggen

 

 

Autobelettering

 

 

  

Etalagebelettering

 

  

Gevelbelettering

 

Bootbelettering

 

 

 

Boven