Welkom bij Heijkens Groningen

Onze winkel in de Akerkstraat 15 9712BD Groningen

Wij leveren onze producten o.a. aan particulieren, bedrijven, scholen en verenigingen.

U vindt ons in het centrum van Groningen in de Akerkstraat 15, tussen het A-kerkhof en de Grote Kromme Elleboog.

Word je liever persoonlijk geholpen, met advies waar je echt iets mee kunt? Bezoek onze vestiging in Groningen. Wij adviseren je graag bij het ontwerp voor jullie geboortekaartje, een persoonlijk cadeau in de vorm van een glas met gravure of helpen u een keuze te maken uit ons assortiment met verpakkingen. 

Heeft u vragen over de mogelijkheden, breng eens een bezoekje aan onze vestiging in Groningen of neem direct contact met ons op.

Drukwerk

Drukkerij Heijkens een begrip in Groningen voor het familiedrukwerk zoals trouwkaarten, dankbetuigingskaarten, geboortekaarten maar ook voor het slechte nieuws als rouwdrukwerk. Maar we doen veel meer met een divers klantenbestand van particulieren, winkeliers, horeca en groothandel. Dankzij onze grafische studio is het mogelijk om samen met u een perfect ontwerp voor uw drukwerk te maken.

Stempels

Al decennia maken wij stempels met de modernste technieken.bestellen Sinds 2007 maken wij onze stempels met laser. Deze milieuvriendelijke wijze van produceren past bij onze filosofie. Steeds zijn wij op zoek naar de schoonste techniek zonder afbreuk te doen aan onze kwaliteit.

Verpakkingen

Wij leveren verpakkingsmaterialen, papier en toebehoren. 

Graveren

Op zoek naar een persoonlijk geschenk? Het is mogelijk om met een hoge kwaliteit en op een mileuvriendelijke manier uw eigen ontwerp op een product naar keuze te graveren.