Stempels

Stempelfabriek Heijkens is een onderdeel van Heijkens vof te Groningen.

Al decennia maken wij stempels met de modernste technieken. Sinds 2007 maken wij onze stempels met laser. Deze milieuvriendelijke wijze van verleden bij onze filosofie. Steeds zijn wij op zoek naar de schoonste techniek zonder afbreuk te doen aan onze kwaliteit. Door met de laser te produceren zijn wij in staat alle tussenstappen weg te laten en rechtstreeks stempels te maken vanuit een digitaal bestand. Deze korte productielijn ontstaat bij het overzetten van bestanden naar films en van films naar stempels. De stempels worden gemaakt van natuurrubber speciaal geproduceerd voor het lasergraveren met scherpe contouren, ook in gedetailleerde logo’s en kleine letters.Door de korte productietijd is ook de uitvoering zeer kort. 

Naast de milieubewuste manier van produceren van de stempels, heeft Heijkens Groningen sinds kort ook de milieubewuste GreenLine stempelhouder in het assortiment. Met deze GreenLine heeft Heijkens Groningen opnieuw een stap richting een schonere productie weten te zetten.

printers

Verder leveren wij ook stempels op houten montage die op ambachtelijke wijze worden gemaakt in bijna ieder gewenst formaat.

De blinddruktang ook wel pr├Ągestempel genoemd wordt ook in onze stempelfabriek geproduceert.

We snelle levering de tang of tafelmodel, compleet met de tekst en levering afbeelding, waarbij u natuurlijk uw eigen afbeelding kunt inleveren.

Heeft u vragen,  Klik hier  of breng een bezoek aan onze winkel. 

Haan

“Heijkens vof sinds 1895, een historisch bedrijf met de modernste technieken”